ELMÉLETI KÉPZÉS

E-LEARNING

A jogosítvány megszerzéséhez az első lépcsőfok az elméleti tanfolyam elvégzése és a KRESZ vizsga letétele, ezt követi a gyakorlati képzés és a műszaki feladatok elsajátítása.

Iskolánk az elméleti képzést  e-learning tanfolyam keretében teszi elérhetővé tanulói számára. 

Nem kell tanfolyam indulására várnod, bármikor elkezdheted, és a saját igényeidhez igazított ütemben, kényelmesen, otthonról végezheted. Azonnal megkezdhető online KRESZ tanfolyamot biztosítunk.

Az e-learning modern, gyors, kényelmes és hatékony webes távoktatási módszer, amely korszerű, interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek és próbavizsgák által segíti a tanulót az alapos elméleti tudás megszerzéséhez.

A tanuláshoz csak egy számítógép és egy internetes böngésző szükséges. 

A KRESZ tananyag már elérhető angol és német nyelven is!

A tananyagok és a megjelenítésükhöz szükséges keretrendszer az e-learning szolgáltatónál vannak telepítve,- ezek interneten keresztül érhetőek el, a tanfolyam elvégzéséhez nincs szükség sem speciális szoftverek telepítésére, sem komolyabb informatikai ismeretekre.

A keretrendszer a kényelmed érdekében az egyéni belépési kódod alapján tárolja, hogy hol tartasz a sikeres vizsga felé vezető úton, az e-learning tanfolyam végén pedig tanfolyamigazolást ad, amivel vizsgázhatsz.


Az eduKRESZ e-learning tananyagok fejlesztője és forgalmazója az E-Educatio Információtechnológia Zrt.